Arvomme

Health_and_safety_veseliba_un_drosiba

1. TERVEYS & TURVALLISUUS

Missiomme on nolla haittaa – jokaisen SCHWENK:iläisen pitää pystyä palamaan kotiin töistä turvallisesti ja terveenä. Pyrimme jatkuvasti tekemään yrityksemme terveys- ja turvallisuuskäytäntöjen arvoista myös henkilökohtaisia arvoja.

Cooperation_sadarbiba

2. YHTEISTYÖ

Yksilöllisyyttä ja monimuotoisuutta kunnioittaen, teemme yhteistyötä yhteisten arvojen puolesta - tiimien, asiakkaidemme ja yhteisöidemme kesken. Se on enemmän kuin yhteistyötä – se on yhdessä luomista, keskinäistä luottamusta ja pitkäjänteistä työtä yhteisten arvojemme pohjalta.

Growth_izaugsme

3. KASVU

Yritysten, yhteisöjen ja yksilöiden kasvu ja kehitys. Rohkeilla, mutta perusteellisesti arvioiduilla investoinneilla ja innovaatioilla saavutamme jatkuvan kasvun ja kehityksen. Arvostamme sitä rohkeutta ja aloitteellisuutta, joka kulkee käsi kädessä henkilökohtaisen vastuun ja yritysvastuun kanssa. Uskomme alueelliseen vahvuuteen, inhimilliseen voimaan ja valoisiin mieliin.

Responsibility_atbildiba

4. VASTUULLISUUS

Jatkamme toimintaamme ylpeydellä ja rakennamme vastuulla seuraaville sukupolville.
Olemme se materiaali, jota käytämme. Rakastamme ja kunnioitamme sitä. Jokainen yksilö, niin yksilönä kuin osana yritystä, ottaa täyden vastuun päätöksistämme ja toimistamme. Kunnioitamme pitkää historiaamme, ja toimimme vastuullisesti asiakkaitamme, yhteisöjämme ja maapalloa kohtaan rakentaaksemme koko elinkaarta varten, ja pystyäksemme jättämään seuraaville sukupolville parhaan mahdollisen perinnön.